Kinderfeestjes

Kinderfeestjes op maat
Kijk voor ervaringen van eerdere klanten onderaan deze pagina.


ACTIEF KINDERFEESTJE

Naast creatief, ook actief! Een kinderfeestje waarbij de Schatkist centraal staat.
Een feestje vol met actie, overleg, samenwerking en spannende games!
De code moet gekraakt worden en dan volgt eindelijk de ontknoping, wat zit er in de kist?

Voor kinderen van 6 t/m 8 jaar is er het feestje met de naam De Schatkist, met games gericht op de leeftijd van de kinderen.

Voor kinderen van 9 t/m 12 jaar is het feestje met de naam Sluwe Vos, met games gericht op de leeftijd van de kinderen met als extra moeilijkheid het proberen te verhinderen van winst.
Geïnspireerd op het tv-programma 'Wie is de Mol?'

Dit kinderfeestje is geschikt voor groepen vanaf 8 kinderen en buiten in de natuur.
De prijs is inclusief medailles (handmade), alle materialen en instructies. Dit feestje is excl. begeleiding.
In overleg kunnen er uitdeelzakjes bij besteld worden voor een meerprijs van €2,50 per deelnemend kind


CREATIEVE FEESTJES

Is uw kind jarig en u wilt een creatief kinderfeestje? Dan bent u bij KitzArt op de juiste plaats.

Vooraf bespreek ik met u een aantal opties om te knutselen, afhankelijk van de leeftijd van uw kind en de samenstelling van de groep.

Er is geen minimum aantal kinderen voor de creatieve kinderfeestjes, wel een maximum van 10 kinderen in het atelier. Op locatie komt het maximum aantal kinderen te vervallen.

Een greep uit de mogelijkheden:

 • goud zoeken; Zoek tussen het zand en vind de mooiste edelsteentjes en stukjes goud met een zeefje. Je mag vervolgens meenemen naar huis in een zelf versierd schatkistje.
 • jouw lievelingsdier beplakken met decoupagepapier. Denk aan een dino, hond, flamingo, konijn of ander dier.
 • lampenkapje versieren met decopatch en andere materialen. Je krijgt de lamp mee incl. voet, stekker en bolletje.
 • servies tekenen met vaatwasbestendige inkt.
 • 'te gekke vogel' maken: van hout, piepschuim, foam klei en chenilledraad maken we een mooie creatie.
 • papier-maché dier versieren in jouw favoriete kleuren met decopatch. Keuze uit diverse dieren.
 • dromenvanger maken(groot) voor op je kamer, boven je bed. Slaap jij straks nog lekkerder?
 • naambordje maken. Kies vooraf het lettertype en ondergrond, geef je naam kleur tijdens je feestje.
 • mozaiek maken. Kies voor een klein dienblad of een vlinder. Tijdens het feestje plak je zelf de steentjes en vul je de voegen met cement.
 • vlieger knutselen. Plakken en kleuren van een vlieger. Hoe gaaf is het niet als je die later de lucht in kan laten gaan?
 • thema feestje heeft uw kind een bepaalde voorkeur voor een thema? Dan zoek ik daar leuke activiteiten bij en bepalen we samen hoe we het feestje vormgeven.

  Korte activiteiten die met elkaar te combineren zijn:

 • dromenvanger maken (klein) voor op je kamer, boven je bed. Slaap jij straks nog lekkerder?
 • een kralenpen ontwerpen met diverse kralen. Leuk om met je eigen pen te schrijven op school!
 • een 3D letter maken (eerste letter van je naam) op canvas.


  Ibiza style party!

  Ben je ook zo gek van de Ibiza-spulletjes? Nu kun je er zelf mee aan de slag en maak je een Ibiza item tijdens je kinderfeestje. De Ibiza style party duurt langer dan de andere feestjes en is daardoor iets hoger in prijs.

  Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
 • een rieten Ibiza tas.
 • een hertenkop voor aan de muur.
 • houten Ibiza bordjes.


  Mail naar info@kitzart.nl voor voorbeelden van de knutselwerken. Ik stuur u een foto om een beter beeld te krijgen van de activiteit.


  Ik zorg ervoor dat bij aankomst van de kinderen bij het atelier alle spulletjes klaar staan, met een glas limonade en wat lekkers erbij. Voor de jarige is er een cadeautje aan het eind van het feestje.

  Om te zorgen voor een compleet kinderfeestje kan ik ook een gedecoreerde cupcakes regelen. Deze worden vers gemaakt en bekleed met de favoriete kleuren en/of decoratie van uw kind.

  Heeft u liever het feestje bij u thuis? Dat is ook mogelijk! Alle benodigdheden neem ik mee en na afloop zorg ik ervoor dat alles netjes achterblijft.

  Bent u zelf creatief, heeft u niet alle materialen in huis en wilt u zelf het feestje leiden? U kunt ook alle materialen voor het creatieve feestje thuisbezorgd krijgen en na afloop worden de overgebleven materialen weer opgehaald.

  Wilt u direct uit school komen om het feestje te vieren? Dat kan met pannekoeken, poffertjes of broodjes knakworst. Dit kost per kind €2,50 extra. Wilt u glutenvrije pannenkoeken of liever kipworstjes? Dit kan ook!


  MUZIKAAL kinderfeestje (ook voor oudere kinderen)

  Tijdens het muzikale kinderfeestje ga je aan de slag als DJ. Allereerst wordt er uitgelegd wat een DJ doet, daarna ga je aan de slag met ritmes en daarna mag je zelf met de apparatuur aan de slag. Elk kind krijtg individuele begeleiding.
  Terwijl de knoppen bediend worden, hoeft de rest niet te wachten. Die kunnen aan de slag met het ontwerpen van platenhoezen en met behulp van een platenspeler verf je een lp. Hoe cool is dat? Na het feestje krijg je je platenhoes uiteraard mee naar huis met daarin een sierplaat.

  Ook kan er gekozen worden voor een extra optie, namelijk het fotomoment. Wanneer je achter de DJ-apparatuur staat, wordt er een foto gemaakt die meteen wordt afgedrukt.

  Bij het muzikale kinderfeestje is er een maximum van 8 kinderen, dit in verband met de ruimte die we nodig hebben.

  Mail naar info@kitzart.nl of bel 06-50830114 voor informatie en beschikbaarheid.

  LET OP!
  Het kan zijn dat kinderfeestjes op woensdagmiddag niet direct uit schooltijd kunnen plaatsvinden. Dit in verband met lessen op scholen. Later in de middag is geen enkel probleem.  Wist je dit?

  Bij elk kinderfeestje kunnen mooie en vooral heerlijke cupcakes besteld worden. Deze worden gemaakt door De Taartendame, een taartenwinkel in Zoetermeer.


  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Ervaringen van klanten  Schooljaar 2021/2022

 • Moeder van Kay (6 jaar): nogmaals bedankt Kay vond het erg leuk!

 • Moeder van Esmee (8 jaar): Heel erg bedankt! Het was wederom een geslaagd feestje! De meiden hebben genoten!

 • Moeder van Ilja (9 jaar): Bedankt voor het leuke feestje!

 • Moeder van Emily (8 jaar): Emily heeft een top verjaardag gehad, nogmaals dank ❤️

 • Moeder van Benjamin (8 jaar): Bedankt voor het leuke feestje, ze waren allemaal heel blij met hun lampje!

 • Moeder van Noëlla (8 jaar): Bedankt voor de goede zorgen en leuke middag.

 • Moeder van Marie (5 jaar): Het feestje was een groot succes, nogmaals veel dank! • Schooljaar 2020/2021

 • Moeder van Shivani (10 jaar): Gisteren was het feestje van mijn dochter shivani, wat heeft ze het leuk gehad deze feestjes zijn echt een aanrader🥳.

 • Moeder van Emily (8 jaar): Onze dochter heeft enorm genoten van het kinderfeestje georganiseerd door Kitzart. Na 2 jaar kon ze dit eindelijk weer met vriendinnetjes vieren. Ook vond ze het bijzonder, omdat er niet vaak knutselkinderfeestjes gegeven worden.

 • Mariska is prettig, houdt de kinderen enthousiast en weet op het juiste moment andere materialen aan te bieden. Wij hebben de Ibiza zonnehoed en kralenpen als activiteiten gekozen en de kids hebben daar heerlijk hun creativiteit op kunnen loslaten.”
 • Moeder van Bibiana (5 jaar): Wat een geslaagde middag was het vandaag! De meiden keken hun ogen al uit in je atelier en gingen ook nog eens vol trots naar huis met hun ibiza tasje. Mariska dankjewel voor de goede organisatie en leuke begeleiding!

 • Moeder van Stella (10 jaar): creatief, leuke sfeer, gezellig, gastvrij en vooral heel leerzaam en leuk voor de kinderen. we hebben een heel leuk feestje gehad voor onze dochter en haar vriendinnen. ik raad KitzArt daarom zeker aan!


 • Schooljaar 2019/2020

 • Moeder van Meya (11 jaar): De meiden hebben genoten!!!! Bedankt voor het geweldige feestje!!!

 • Moeder van Thirza (7 jaar): Bedankt voor het superleuke kinderfeestje van Thirza! De meiden vonden hun zelfgemaakte naambordje met mooi versierde letters, kraaltjes en diamantjes erg mooi. We komen vast nog wel eens terug voor een volgend feestje van één van onze dochters.

 • Moeder van Annique (8 jaar): Ontzettend dank voor al je zorgen en het organiseren van het feestje van Annique. Zij en haar vriendinnen hebben het erg naar de zin gehad en met jouw hulp hele mooie creaties gemaakt. Nogmaals bedankt voor de leuke middag!!

 • Moeder van Jolie (10 jaar): Heel leuk om te doen. De krans die zij had gemaakt heeft op haar kamer een mooi plekje gekregen. Leuk dat elke kind zijn eigen kleuren combi had gemaakt.

 • Moeder van Ivy (9 jaar): Voor mijn dochters 9e verjaardag wilde ze graag een graffiti feestje bij KidzArt. Met een grote groep (9 kids) kwamen we aan bij de studio. We werden al welkom geheten met een speciaal bord met mijn dochters naam. Eenmaal binnen in de super gezellige ruimte had Mariska de groep gelijk rustig. Aandachtig luisterden ze naar de uitleg en daarna konden ze beginnen. Alle kinderen waren even enthousiast, het leukste feestje ooit zeiden ze na afloop. De kunstwerken zijn prachtig geworden. Mariska begeleidt alles heel goed, helpt de kinderen wanneer nodig en zorgt dat alles soepel verloopt. Er is voldoende ruimte om tussendoor even wat te drinken en de cadeautjes voor de jarige uit te pakken. Na een weekje waren de kunstwerken droog en had iedereen een prachtige herinnering aan het feest. Een echte aanrader, er zijn zat leuke dingen om uit te kiezen, dus voor ieder kind is er wel wat.

 • Moeder van Sofie (9 jaar): Zeer geslaagd! Was wat dit gaaf!! Echt een aanrader! 😀


 • Schooljaar 2018/2019

 • Moeder van Broïn en Daëll (7 jaar): Zondag feestje gevierd voor onze tweeling. 13 boys dus het moest iets actiefs zijn! Nou de schatkist was super gaaf! Leuk in het balijbos gedaan! Dus meerdere plekken om de speurtocht uit te zetten met 1 centraal punt! Echt een aanrader!

 • Moeder van Neo (6 jaar): "Neo had vandaag zijn 6e verjaardag bij KitzArt gevierd. Leuke hertenkoppen hadden de meisjes en jongens beplakt. Zo gaaf zijn ze geworden. Ik heb al van diverse ouders gehoord dat het hertje een bijzondere plaats in hun kamer heeft gekregen. In december komen we terug, want dan gaat zijn grote zus Jolie haar 9e verjaardag hier vieren. Mariska, bedankt voor je gastvrijheid. De kinderen vonden het absoluut fantastisch. Tot december! Groetjes, Banny"

 • Moeder van Lara Milou (12 jaar, DJ-feestje): Het was een geweldig feestje. De kinderen gingen helemaal vol enthousiasme naar huis. 1 zei zelf dat dit haar leukste kinderfeestje was!

 • Moeder van Benjamin (6 jaar): Beste Mariska, Nogmaals ontzettend dank voor het te gekke feest! Hij heeft genoten en het resultaat is zo leuk! Namens hem heel erg bedankt voor het cadeau, hij vindt het heel erg leuk moet ik zeggen.

 • Moeder van Maxim (6 jaar): Vandaag heeft mijn zoontje van (net) 6 bij zijn ‘oude’ Kdv-juf zijn verjaardagsfeest feestje gevierd. Het was flink aanpakken voor Mariska, maar eigenlijk draait ze haar hand niet om voor 6 jongens in een pittige leeftijd. Diep respect. Ze doet dit met rust, regelmaat en reinheid. De drie rrr-en, waar wij als ouders zo naar op zoek zijn. Daarnaast waren de jongens in eerste instantie misschien niet zo dol op het concept ‘knutselen’, maar als ze dan zelf zien wat ze creëren en hoe trots ze hun project aan hun ouders laten zien aan het einde van de dag, is alle weerstand snel weggewuifd! Dat heeft alles te maken met Mariska en haar benadering van de kinderen. ‘Tuurlijk is een indoor-speelhal leuk en droog en een mooi alternatief op een regenachtige dag, maar ik geloof heilig dat er 6 jongens ‘ape’-trots naar huis gegaan zijn. Het was geen groot succes, het was een mega-succes! Dank in 50-voud!

 • Moeder van Lisa (7 jaar): Vandaag de 8e verjaardag van Isa gevierd bij Kitzart. Ze hebben coole "Ibiza" tassen versierd en heerlijke pannenkoeken gegeten. De meiden hebben een hele leuke creatieve middag gehad!

 • Moeder van Christine (6 jaar): Kinderfeestje voor vier meiden en een knul: ze vielen van de ene verbazing in de andere, hebben supergeconcentreerd gewerkt en ze genoten van elke seconde! Niet twijfelen, boeken!!!

 • Moeder van Yenthe (9jaar): Wat was het gezellig en geslaagd feestje! Nogmaals bedankt! (Ibiza-tas maken).

 • Moeder van Meera (7 jaar): Ontzettend bedankt voor een leuke feestje!! Ze hebben genoten. (lampenkapje maken)

 • Moeder van Isabel (9 jaar): We hebben een heel geslaagd feestje gehad bij Kitzart! De voorbereiding was goed gedaan, want iedereen kon zijn favoriete papier maché beeld beplakken. Daarnaast was het geen probleem dat er ter plekke een kind bij kwam, want de oppas voor het broertje van de jarige kwam te vervallen. Mariska maakt het feestje echt persoonlijk met een cadeautje voor de jarige en een eigen naamslinger!

 • Moeder van Amy (8 jaar): Amy heeft het zo ontzettend leuk gehad. Alles was perfect geregeld en zag er zo leuk uit. Het was een fantastische dag, dank daarvoor!

 • Moeder van Lisa (9 jaar): Wat een geweldig feestje heeft Lisa gehad!! Wat heb je dat goed gedaan. En super leuke foto’s! Ik sprak gisteravond Lisa en ze was er nog steeds in de wolken van✨ ONTZETTEND BEDANKT!

 • Moeder van Britte (5 jaar):Dank je wel, ze hebben het allemaal heel leuk gevonden!

 • Moeder van Milan (7 jaar): Ze hebben het super gehad! Dank je wel

 • Moeder van Julian (10 jaar): Bedankt voor de super gezellige middag. De kids hebben genoten!!!

 • Moeder van Amy-Jane(9 jaar): Ze heeft het super naar haar zin gehad, nog ontzettend bedankt!

 • Moeder van Liza (7 jaar): Dank je wel Mariska, ze hebben genoten!!

 • Moeder van Maxime (10 jaar): Ze hebben het enorm leuk gehad 🎉 bedankt voor het leuke feestje

 • 2016-2018

 • Moeder van Lisa (8 jaar): "ze vonden t allemaal leuk! bedankt !!"

 • Moeder van Katie (9 jaar): "Katie heeft haar 9e verjaardagsfeest met 6 vriendinnen 2 uur zitten knutselen aan te gekke vogels. 7x een prachtig resultaat en hele enthousiaste meiden - en 2x superblije ouders met zo'n relaxt en goed verzorgd feestje. Reuze bedankt KitzArt!"

 • Moeder van Bebine (8 jaar): "Onze dochter heeft een super feestje gehad! Ze heeft met haar 17 vriendinnen bijna 2 uur de meest mooie en originele lampenkapjes versierd! Tot slot kreeg iedereen een leuk tasje mee naar huis met volledig lampje. (Lampenkapje, lampenvoet en peertje) Super bedankt Kitzart!"

 • Moeder van Bram (8 jaar): "Beste Mariska, wat had jij het feestje van bram leuk opgepakt, alle kinderen (10 kids van 7 en 8 jaar) hadden elk een leuk action paint graffiti doek gemaakt met hun naam. Bram heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, wij kunnen dit feestje dan ook zeker aanraden. Leuk, stoer en creatief zijn de sleutelwoorden voor deze beleving. En ook leuk het korte filmpje wat ik kon sturen naar de ouders voor een korte impressie van deze ochtend, ga zo door je doet het super leuk!"

 • Moeder van Yuna (7 jaar) "Yuna heeft genoten van haar feestje! En wij ook! 6 meiden aan de knutsel, heerlijk ongedwongen, met voor ieder de ruimte om het precies zo te doen als zij wilden! Ze waren zo geconcentreerd bezig met knippen en plakken dat het soms muisstil was...,maar er werd ook gezongen en gegiebeld! Heerlijk! En niet onbelangrijk... het resultaat, 6 blije meisjes met hele mooie canvassen voor bij hun thuis aan de muur...Absoluut een aanrader voor een kinderfeestje!"

 • Moeder van Shreya (7 jaar) "Onze dochter Shreya heeft een super feestje gehad bij Kitzart . Het thema van deze feestje was lampenkapjes versieren,wat erg in de smaak was gevallen bij de 7 jonge dames. Ze konden gezamelijk heel veel versieren en waren heel erg blij. Een ieder kon blij naar huis met een versierde nachtlampje. Super bedankt Kitzart! Een echte aanrader met diverse thema's."

 • Vader van Sophie (7 jaar) "Mijn dochter heeft echt een super verjaardagsfeestje gehad! Servies schilderen was een groot succes, cupcakes ook een aanrader. Mariska is daarnaast een erg leuke en behulpzame "knutseljuf".

 • Moeder van Marnix (9 jaar) "Vandaag het kinderfeestje van mijn zoon van 9 gevierd! Was heel leuk! Negen kleine kunstenaars aan de slag gezien!"

 • Moeder van Viola (6 jaar) "Mijn dochter van 6 jaar heeft bij Kitzart haar creatieve feestje gehad. Pannenkoeken gegeten en samen lampenkapjes versierd. Super geslaagd!"

 • Moeder van Aaron (11 jaar, DJ-feestje) "Ontzettend leuke middag gehad. DJ party voor stoere jongens is echt een aanrader. Goede/gezellige begeleiding in een knusse sfeer, topfeestje gehad!"

 • Moeder van Daniek (9 jaar)"Met mijn dochter die 9 werd en haar vriendinnetjes servies geschilderd en dreamcatchers gemaakt. De meiden vonden het waanzinnig leuk! Mariska bedankt voor de leuke middag ook namens Daniek! Die voelde zich erg jarig"

 • Moeder van Kim (9 jaar) "Vandaag het kinderfeestje gevierd bij Kitzart. Echt een aanrader!! Leuke knutselmogelijkheden! En Mariska begeleidt de kinderen op een enthousiaste en fijne manier. Voor herhaling vatbaar "

 • Moeder van Sophie (8 jaar) "We hebben een super leuke workshop gehad, iedereen is trots op zijn leuke vogel! Bedankt voor de goede zorgen!"

 • Moeder van Milou (7 jaar)"Wat een supergeslaagd feestje hebben wij gevierd! Met 12 meiden de zevende verjaardag van mijn dochter gevierd. Het was gezellig, iedereen was op zijn eigen manier lekker bezig met het versieren van een eigen spiegel. En Mariska begeleidde de middag op een rustige en prettige manier. Een aanrader!!"

 • Moeder van Jesse (9 jaar, DJ-feestje) "Beste Mariska, Bedankt voor het super leuke feestje! Jesse vond het erg leuk! En wij ook! Bedankt voor het mooie kado! Hij is er erg blij mee! Wellicht zien we elkaar in de toekomst weer!"

 • Moeder van Amelie (6 jaar) "Beste Mariska, Amelie heeft een super feest gehad, ze heeft erg genoten. Dank je wel! De lamp staat op haar kastje naast haar bed. Ze is er erg blij mee. Alle kinderen hebben het erg leuk gehad!"

 • Vader en moeder van Fenna (10 jaar) "Vandaag het feestje van onze dochter fenna gehad bij kitzart Voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste. Echt een super feestje gehad Zo.n warm Welkom een Slinger speciaal gemaakt Voor onze dochter En een lamp Voor het raam met speciaal een verjaardags tekst Zo leuk. Ook hebben de meiden zulke leuke lampjes gemaakt En vonden het echt gezellig. Mariska is echt heel enthousiast En super geduldig En helpt maar al Te graag Waar nodig is, nogmaals namens ons bedankt Voor deze top middag ook namens fenna." "Fenna heeft een hele leuke creatieve verjaardag gehad met haar vriendinnen. Bedankt Mariska!"

 • Moeder van Rosalie (5 jaar): "Echt een aanrader! Mijn vijfjarige dochter en haar 6 vriendinnetjes hebben geweldige lampenkappen gemaakt op haar kinderfeestje. Super geregeld allemaal! Het feestje duurde totaal twee uurtjes en was net genoeg voor deze leeftijd. Bedankt Mariska!"

 • Moeder van Rosalie (8 jaar): "Vandaag het kinderfeestje van mijn dochter gevierd. Het was heel gezellig en goed verzorgd. Heerlijk dat iedereen zijn eigen creativiteit vorm kon geven. De te gekke vogel is ook voor jongens een aanrader. Dank je wel Mariska voor al je goede zorgen. Wij namen blije kinderen mee naar huis."

 • Moeder van Evelien (9 jaar): "Gisteren het kinderfeestje gehad van mijn dochter Evelien. Zeer warm welkom met naamslinger en heerlijke cupcakes met limonade. De meiden hebben hard geknutseld en zijn met hele mooie tafellampjes naar huis gegaan. Bedankt Mariska"

 • Moeder van Lieke (8 jaar): "Vandaag het feestje van onze dochter Lieke bij Mariska gevierd! Het was een heel gezellig en creatief feestje. Onder de goede begeleiding van Mariska hebben de meiden geconcentreerd aan de “te gekke vogels” gewerkt! Iedereen was erg blij met het prachtige resultaat. Echt een aanrader voor een kinderfeestje!"

 • Moeder van Jade (6 jaar): "Met een groep van 9 kindjes (5jr - 11 jr) graffiti workshop gedaan bij Mariska! Ondanks de regen en de beperkte ruimte (door het slechte weer) een super creatieve en geweldig gezellig middag gehad! Mariska begeleid de kindjes heel goed en ze hebben prachtige kunstwerken gemaakt"

 • Moeder van Sanne (6 jaar): "Vandaag het kinderfeestje gevierd bij Kitzart. Echt een aanrader!! Leuke knutselmogelijkheden!En Mariska begeleidt de kinderen op een enthousiaste en fijne manier. Voor herhaling vatbaar"

 • Moeder van Lucas (10 jaar, kinderfeestje SLUWE VOS): het was een groot succes! We zijn naar het Noord Aa gegaan en het weer zat ook lekker mee.

 • Moeder van Chloë (10 jaar): Chloë heeft een super leuke te gekke Bday party gehad! Wat leuk gedaan. Meiden hadden veel lol. Mariska had het leuk georganiseerd... en wat een geduld met de kwebbel dames. Helemaal top. Nogmaals bedankt Mariska

 • Moeder van Nikki (9 jaar): Het was ontzettend leuk!! Heel erg bedankt voor dit supergave feestje!!! (graffiti-feestje).

 • Moeder van Claudia (9 jaar): Ik wilde je nogmaals bedanken voor het mooie, leuke feestje. Je hebt oog voor detail. De versierde deur en ook de slinger met haar naam en de leeftijd. De Kinderen en ook van de ouders kregen we alleen maar positieven reacties terug. Het was een kippenhok met al de meiden. Bedankt voor je geduld en het in goede banen leiden van het feest.