Kunstzinnige vormingMet de strippenkaart is er geen geld weg gegooid tijdens vakantie of ziekte. Graag vooraf afmelden via de link op de website.
Voor meer prijsinformatie kunt u kijken onder het kopje 'prijzen'.
Kijk voor tijden bij het kopje 'lesrooster'.

PeuterKunst
Geen zin in rommel thuis, maar wel uw peuter de gelegenheid geven om kennis te maken met diverse knutselmaterialen? Dan biedt KitzArt de uitkomst!
Knutselen is een goede voorbereiding op de basisschool.Door regelmatig met jonge kinderen te knutselen, oefenen ze spelenderwijs verschillende vaardigheden zoals, fijne motoriek, concentratie, woordenschat, kleuren, inzicht, sociale vaardigheid, materiaalkennis en fantasie.
Uw peuter maakt kennis met verschillende materialen, gericht op de ontwikkeling en de belevingswereld van het kind.
Niet alleen kliederen met verf, knippen en plakken, maar echte knutselwerkjes maken!
Tijdens de les is er tijd voor een glaasje limonade met iets lekkers.

Eerste kennismakingsles: €7,00

KitzKunst
Naast het aanbod van KitzArt voor peuters bied ik ook voor kinderen van 4 - 12 jaar creatieve uitdagingen.
Ik laat de kinderen met diverse materialen experimenteren en laat ze kennis maken met kunstenaars en kunststromingen. Zo krijgen ze te maken met materialen als krijt, verf en tekenmaterialen. Maar ook klei, hout en verf mogen niet ontbreken.
Deze uitdagingen in creativiteit zijn niet in één les te vangen. We gaan werken met projecten waar we meerdere weken mee bezig zullen zijn. U ziet kunstwerken met de week groeien tot er uiteindelijk een fraai werk is ontplooid. Ieder kind krijgt de aandacht en hulp die het nodig heeft en ook verdient.
Tijdens de les is er uiteraard tijd voor een glaasje limonade met wat lekkers erbij. De kennismakingslessen zullen inspelen op de lopende projecten.

Eerste kennismakingsles: €7,00

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ervaringen van klanten:


  • Moeder van Benthe (3 jaar): "Ze vond het echt hartstikke leuk. Bedankt!" (KleuterKunst)

  • Moeder van Joya (8 jaar): "Ze heeft het heel erg naar haar zin gehad en kan trots zijn op haar kunstwerken. Bedankt en wat een leuke ruimte heb je" (inlooples)

  • Moeder van Christine (3 jaar): "Het was hartstikke leuk! Grote broer en zus hebben net zo veel lol gehad als de kleine meid"(inlooples)

  • Moeder van Dylano (5 jaar): "Dylano heeft 5 leuke creatieve middagen gehad. Hij had het super naar zijn zin. De knutsels waren leuk en uitdagend genoeg en paste echt bij de beleving en vaardigheden van het kind. Elke week was Dylano trots op wat hij gemaakt had". (KleuterKunst)

  • Moeder van Senne (6 jaar): "Senne heeft het de afgelopen weken ontzettend naar haar zin gehad. Keek elke week er weer naar uit om te knutselen. Bedank voor de leuke creaties waar ze mee thuis is gekomen. En voor je goede zorgen!" (KleuterKunst)

  • Moeder van Clarissa (8 jaar): Mijn dochter geniet en kijkt er iedere week halsreikend naar uit om naar de gezellige knutselclub van Mariska te gaan en met zulke mooie / leuke creaties thuis te komen...echt Superleuk !!!